background
Aktualitātesarrow

Sildām pienu, cepam raušus....

23.05.2016

Pēc mēneša jau svinēsim vasaras saulgriežu svētkus. Kas gan būtu Jāņa diena bez tradicionālā siera un citiem kārumiem! Lai atkārtotu Līgo svētku praktiskās ēdienu gatavošanas un galda kultūras tradīcijas, dalīsimies pieredzē par tradicionālajām receptēm no biezpiena - viena no piena iegūstamajiem pamatproduktiem. Visas zināšanas pārbaudīsim praksē.

Semināra programma:
  • Jāņu siers
  • Biezpiena pīrādziņi ar kūpinātu gaļu
  • Biezpiena – rabarberu plātsmaize
  • Biezpiena karaša
Semināra ilgums: 6h
Iegūstamais dokuments: apliecība

Ieguvumi:

Pārzināsiet tradicionālo Jāņu siera izgatavošanas tehnoloģiju.
Varēsiet gatavot izmantojot biezpienu par pamatu.
Iegūsiet idejas iespējamam mājražošanas produktam.

Vadīs LLU Pārtikas tehnoloģiju katedras laboratorijas vadītāja, pasniedzēja Janīna Ķīvīte.

Pieteikties semināram  "BUTS" Jelgavas filiālē:

Tālr. 63082140, 27898039
e. pasts: jelgava@buts.lv



atpakaļ