background
Aktualitātesarrow
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos
hot

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos

19.04.2022

Maijā E-studijās piedāvājam apgūt mācību programmu "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos". E-studijās mācību programma ir identiska klātienes studiju programmai un iegūtais izglītības dokuments ir līdzvērtīgs klātienes studiju izglītības dokumentam.

Saskaņā ar 29.09.2015. MK noteikumiem Nr.545  "Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā” darbiniekiem, kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē, kā arī kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē, jānoklausās piecas stundas garu mācību kursu "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" atbilstoši noteikumos noteiktajai programmai.

Mācību ilgums: 5 stundas
Iegūstamais dokuments: Apliecība


PIETEIKŠANĀS un papildu informācija:
T.: 22015707, 27881831
Adrese: Rīga, Lāčplēša iela 125 - 45. kab.
E-pasts: talmaciba@buts.lv


atpakaļ