Salāti, uzkodas un kanapē


Uzkodas, smalkmaizītes un salāti kalpo ne tikai kā našķi svinību laikā, bet arī prezentē viesību organizētāju gaumi un radošo pieeju ēdiena gatavošanā. Lai garšu buķete būtu līdzvērtīga vizuālajam noformējumam – ir vērts uzzināt par dažādiem salātu, uzkodu un kanapē gatavošanas un noformēšanas trikiem! Ļauj savas viesības raksturot izcilām atsauksmēm!

Kursa ilgums: 24 stundas
Iegūstamais dokuments: Apliecība

Kursa programma:

- grauzdiņu salātu gatavošana;
- kārtaino salātu gatavošana;
- augļu salātu gatavošana;
- zivju uzkodu gatavošana;
- dārzeņu uzkodu gatavošana;
- gaļas uzkodu gatavošana;
- kanapē gatavošana.

Kursa mērķis:

Izglītības procesa rezultātā sniegt izglītojamiem teorētiskās un praktiskās zināšanas salātu, uzkodu un kanapē pagatavošanā, noformēšanā un pasniegšanā.

Detalizētāku informāciju par apmācību izmaksām, laiku, pedagogiem un citām niansēm uzzināsi konkrētā filiālē.

Šobrīd kursu iespējams apgūt šādās Latvijas pilsētās:

Rīga, Komercdarbības nodaļa (Autoremonts, Būvniecība, Kokapstrāde)
Tālrunis: 28606877, 27898006 Adrese: Meža iela 7, 4. st., Rīga E-pasts: komercdarbiba@buts.lv
Norises laiks: 30.11.-0001

Jūsu ieguvumi: