Pavārs


Pavārs gatavo un noformē dažādas sarežģītības ēdienus, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības un racionālu visu resursu apriti, nodrošina ražošanas tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā, izvērtē izejvielu, starpproduktu un gatavo ēdienu kvalitāti. Pavārs strādā uzņēmumos, kas darbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu.


Mācību ilgums: 960 stundas

Iegūstamais dokuments: Profesionālās kvalifikācijas apliecība (3. prof.kval.līm.)


Kursa programma:

Profesionālie mācību priekšmeti:
Kvalifikācijas prakse; 
Valsts noslēguma pārbaudījums. 

*pēc izglītojamo izvēles

Kursa mērķis:

Izglītības procesa rezultātā nodrošināt profesionālās tālākizglītības apguvi un sagatavot viesmīlības nozares 3. profesionālās kvalifikācijas līmeņa profesijas "Pavārs" speciālistu.

Detalizētāku informāciju par apmācību izmaksām, laiku, pedagogiem un citām niansēm uzzināsi konkrētā filiālē.

Šobrīd kursu iespējams apgūt šādās Latvijas pilsētās:


Jūsu ieguvumi: