background
Aktualitātesarrow
Jēkabpilī priecīga ziņa – tā kļuvusi par 7 pavāriem gardāka! Jēkabpilī priecīga ziņa – tā kļuvusi par 7 pavāriem gardāka! Jēkabpilī priecīga ziņa – tā kļuvusi par 7 pavāriem gardāka! Jēkabpilī priecīga ziņa – tā kļuvusi par 7 pavāriem gardāka! Jēkabpilī priecīga ziņa – tā kļuvusi par 7 pavāriem gardāka! Jēkabpilī priecīga ziņa – tā kļuvusi par 7 pavāriem gardāka! Jēkabpilī priecīga ziņa – tā kļuvusi par 7 pavāriem gardāka!

Jēkabpilī priecīga ziņa – tā kļuvusi par 7 pavāriem gardāka!

02.12.2014

„Ēdienu gatavošana ir kā mīlestība. Tai ir jāatdodas pavisam vai nemaz.” (Harieta van Horna)

Mūsdienu sasteigtajā, nervozajā laikmetā ēdiens, tā izbaudīšana no vienkārša dzīvības uzturēšanas līdzekļa ir kļuvis par simbolu dzīves mākslai. Paēst labu ēdienu, ko pagatavojis prasmīgs pavārs, ir katra gardēža sapnis.

Ēdiena gatavošanas iemaņas ir gandrīz katram no mums, bet tās pierādīt un apliecināt darba devējam visdrošāk ir iespējams, uzrādot profesionālās kvalifikācijas apliecību.

Mācību centra „BUTS” filiālei Jēkabpilī ir deleģētas tiesības organizēt eksāmenu pavāriem, lai noteiktu viņu profesionālo kompetenci. Tādēļ 23.oktobrī no dažādiem Latvijas novadiem sabraukušie šīs nozares pārstāvji izmantoja iespēju iegūt kvalifikāciju. Veiksmīgi nokārtojušas teorijas testu un izpildījušas praktisko darba daļu eksaminējamās bija gandarītas – iegūta pavāra 2. profesionālās kvalifikācijas līmeņa apliecība.

Ar jauno profesionālās dzīves sākumu un iespējām no sirds apsveicam:
Natašu Andreičikovu; 
Aretu Ausekli; 
Elīnu Grigali; 
Līviju Pētersoni; 
Anitu Romanovsku; 
Līgu Vaivodi; 
Sandru Zvirbuli.

Mācību centra „BUTS” kolektīvs jaunajām pavārēm novēl savā turpmākajā profesionālajā darbībā mērķtiecību, neatlaidību un kreativitāti! 



atpakaļ