background
Aktualitātesarrow
Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo. Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo. Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo. Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo. Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo. Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo. Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo. Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo.

Pie mums arī vasarā saldi jo saldi smaržo.

06.08.2014

Vasaras sezonu aizsākot, mācību centra „BUTS” Biznesa un karjeras nodaļā norisinājās programmas „Konditora palīgs” apmācības.

Ja vasaras periodā vairumam no mums domas vedina tikai un vienīgi uz atpūtu, tad topošie konditoru palīgi atzina, ka neskatoties uz pedagogu prasībām un uzdevumiem, šīs vasaras nozīmīgākais notikums un spilgtākās atmiņas galvenokārt saistīsies ar „Konditora palīgs” apmācību norisi, kurām īpašu „odziņu” piešķīra ne tikai neskaitāmie pedagogu sniegtie gatavošanas meistarstiķi un izglītojamo eksperimenti, bet arī apmācību grupā valdošā atmosfēra. To vislabāk raksturotu draudzīgs smaids, palīdzīga roka, gudrs padoms un stiprs topošā kolēģa plecs! Jaunas zināšanas, uzticami draugi, lieliska pieredze un teicams jaunas dzīves sākums!


Atskatoties uz paveikto -->

Jāteic, ka sākotnēji atgriešanās skolas solā visai mācībām netradicionālā laikā – vasarā – ierastajā brīvlaikā, šķita nopietns izaicinājums manam gribas spēkam, jo, būsim godīgi – kuru gan nevilina bezrūpīgā laika pavadīšana pie dabas krūts? Sev par ļoti lielu pārsteigumu, tiešām izbaudīju apmācību laiku un uz nodarbībām gāju ar lielu interesi un aizrautību. Atminoties skolas laiku – varu droši apgalvot, ka nogurdinošā minūšu skaitīšana līdz mācību dienas beigām mani izsmēla krietni vairāk kā pats mācīšanās process. Bet pieredze mācību centra „BUTS” organizētājās „Konditora palīgs” apmācībās mainīja manu redzējumu kā uz izglītības jēgu un būtību, tā arī mācībām kopumā. Teorētiskās nodarbībās tika ietverti piemēri no dzīves, dažādi amizanti stāsti par pārtikas produktu īpašībām un īpatnībām, misēkļi ar darba tehniku – padomi, kā rīkoties stresa situācijās, savukārt praktiskajās nodarbībās ne tikai mācījāmies gatavot konditorejas izstrādājumus, bet arī attīstījām katra individuālo talantu un pieeju šajā darbā! Pabeidzot apmācības, varu droši likt rokas uz sirds un teikt, ka esmu saņēmusi krietni vairāk par kvalifikācijas apliecību! Esmu atradusi savu sirdsdarbu, daudz līdzīgi domājošus draugus, apzinājusi savus talantus, kā arī – ieguvusi lieliskākos savas vasaras iespaidus, kuri pilnīgi noteikti ir mainījuši manu dzīvi! Paldies!  
/ Aurēlija


Kad arods rokā, tad vēderā -->

  • Plaucētās mīklas izstrādājumu neskaitāmās variācijas – vēja kūkas, eklēri, Vecrīgas un citi dažādi garnējami un pildāmi gardumi;
  • Pīrāgi kā vasaras tā ziemas saulgriežiem – ar sieru un speķi – ik vieniem svētkiem, ik vienai gaumei;
  • Gardās biskvīta mīklas – jebkuras dzimšanas dienas pamats, gatavojot kūkas, tortes un ruletes;
  • No smilšu mīklas gatavotie sāļie un saldie cepumi – riekstu gredzeni, siera radziņi un citi tautā tik iemīļotie našķi.


„Salda jo salda smarža pavadīs mūs arī turpmākos gadalaikus, jo plānojama jaunas apmācību grupas”, priecājas Inga Liepiņa – Biznesa un karjeras nodaļas vadītāja.

Kontakti:
Tālrunis: 27898032, 67408210
E-pasts: karjera@buts.lv

Sekretāre: Ramona Laiveniece
Adrese: Rīga, Meža iela 7, 4. st. 
Tālrunis: 67408206
Fakss: 67408207



atpakaļ